•  

 • 8η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας

  Η παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια γιορτή για τους καινοτόμους και τους δημιουργούς θέσεων εργασίας που εξαπολύουν νεοσύστατες επιχειρήσεις οι οποίες υλοποιούν καινούριες ιδέες, επιφέρουν οικονομική ανάπτυξη κι επεκτείνουν την ανθρώπινη ευημερία.

  Περισσότερα
 • Ομιλία του κ. Στεφανίδη στο G20 YEA Summit

  Το G20 YEA (Young Entrepreneurs Alliance Summit) είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο νέων επιχειρηματιών και οργανισμών που τους υποστηρίζει. Ιδρύθηκε να συγκαλέσει κάθε χρόνο πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της G-20, με στόχο την προάσπιση της σημασίας των νέων επιχειρηματιών στα κράτη-μέλη της G20 και να μοιραστούν παραδείγματα και πρακτικές.

  Πληροφορίες Δείτε την παρουσίαση
 • Ένωση για την Απασχολούμενη Γυναίκα

  στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης & τις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου Αναβάθμιση της επαγγελματικής θέσης εργαζομένων & αυτοαπασχολούμενων γυναικών.

  Περισσότερα
 • Ομιλία του κ. Στεφανίδη στο TEDxPatras

  Ο κ. Στεφανίδης, πρόεδρος του ΟΕΣΥΝΕ, μιλάει για την επιχειρηματικότητα και την υποστήριξη των νέων στο TEDxPatras.

  Δείτε την ομιλία
 • GEW Policy Survey 2014

  Διεξαγωγή έρευνας αξιολόγησης εμπειρίας επιχειρηματιών, με στόχο τη βοήθεια στη λήψη μελλοντικών αποφάσεων πολιτικής που επηρεάζουν τους νέους και νέες επιχειρήσεις.

  Άνοιγμα Έρευνας
 • Ενημερωτική Εσπερίδα

  Η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών "Παναθηναϊκή" και ο ΟΕΣΥΝΕ διοργανώνουν Ενημερωτική Εσπερίδα στα πλαίσια του προγράμματος "Ένωση για την απασχολούμενη γυναίκα"

  Λήψη Προγράμματος Λήψη Πρόσκλησης

 • Προτάσεις ΟΕΣΥΝΕ

  Προτάσεις της ομάδας ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΟΕΣΥΝΕ για το Φορολογικό σύστημα και τη Φορολογική Δικαιοσύνη σε σχέση με την Επιχειρηματικότητα

  Λήψη Προτάσεων
 • Women @ Business

  Το women@business προτρέπει τις νέες γυναίκες να συμμετάσχουν ενεργά σε επιχειρήσεις και να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες και μοναδικές εμπειρίες στο πλευρό επιτυχημένων γυναικών επιχειρηματιών.

  Δείτε περισσότερα
 • Business Mentors

  Ο ΕΣΥΝΕ είναι βασικός εταίρος του δυναμικού ελληνικού τμήματος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Μεντόρων για Γυναίκες Επιχειρηματίες ‘Business Mentors’, που υλοποιείται υπό την αιγίδα της Γενικής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας (Ευρωπαϊκή Επιτροπή).

  Δείτε περισσότερα
 • Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας

  Η παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια γιορτή για τους καινοτόμους και τους δημιουργούς θέσεων εργασίας που εξαπολύουν νεοσύστατες επιχειρήσεις οι οποίες υλοποιούν καινούριες ιδέες, επιφέρουν οικονομική ανάπτυξη κι επεκτείνουν την ανθρώπινη ευημερία.

  Δείτε περισσότερα
 • Παγκόσμιο Δίκτυο Επιχειρηματικότητας

  Το Παγκόσμιο Δίκτυο Επιχειρηματικότητας είναι μια ετήσια πλατφόρμα προγραμμάτων και πρωτοβουλιών με στόχο τη δημιουργία ενός παγκόσμιου επιχειρηματικού οικοσυστήματος βοηθώντας ανθρώπους σε 150 χώρες.

  Περισσότερα

Κέντρο Επιχειρηματιών

Έχετε απορία; Μείνετε συντονισμένοι με το κέντρο επιχειρηματιών.
δείτε περισσότερα

Εγγραφή Μέλους

Γίνετε κι εσείς επίσημο μέλος του ΕΣΥΝΕ.

δείτε περισσότερα

Solvit Platform!

Ενημερωθείτε για τo online δίκτυο επίλυσης προβλημάτων
δείτε περισσότερα

 1. Δράσεις Ε.ΣΥ.Ν.Ε.

Αλλάζοντας το τοπίο

image

Ο Ε.ΣΥ.Ν.Ε καταβάλει διαρκή προσπάθεια να αλλάξει έμπρακτα το τοπίο της Νεανικής Επιχειρηματικότητας


Μάθετε Περισσότερα

Η Δικτύωση μπορει να γίνει μια πολύτιμη εμπειρία για εσάς και τους συνεργάτες σας!

Επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο του ΕΣΥΝΕ και ενημερωθείτε για δυνατότητες συνεργασίας, εκδηλώσεις, δραστηριότητες, κτλ

Προκήρυξη Θέσεων Εργασίας

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ) στα πλαίσια υλοποίησης των Πράξεων «Ένωση για την Απασχολούμενη Γυναίκα στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης» με κωδικό MIS 390410 και «Ένωση για την Απασχολούμενη Γυναίκα στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου» με κωδικό MIS 390411 ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνάψει συμβάσεις ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες στελέχωσης (Αθήνα) των ανωτέρω πράξεων για τις θέσεις εργασίας που περιγράφονται στο Παράρτημα της παρούσας.

Μάθετε Περισσότερα

Generic Levitra supports the ability to get an erection about 36 hours and is the most convenient way for a full sex life of men older than 18 years. While using levitra 20mg (Vardenafil)can be eaten any food and alcohol. Follow this web-site to see more:
Στείλτε μας το email και μείνετε συντονισμένοι με το Newsletter του ΕΣΥΝΕ

Instagram Followers